Jan 14, 2013

PENYEWA RUMAH PENIPU, HATI-HATI DENGAN MEREKA INI #7 - TERKINI LAGI

Pagi 13 Januari 2013, Imy telah menghantar SMS untuk memaklumkan maklumat berkaitan si Nur Shekin Frazier..aku malas nak taip isi kandungan SMS, korang layan je lah gambar aku snap kat henpon aku ni...



 
takde maknanya aku nak cari minah sekor ni..aku nak dia sendiri datang jumpa aku...




korang cam lah wajah minah ni...so beringat2 lah ye....belajar dari kesilapan aku dulu...
nak tengok gambar dia lebih2, klik.facebook dia di SINI

(Update 10.02.13:- Oppsss!! minah ni dah tukar akaun facebook dia, aku tak tahu sebab apa..hahaha, so tak dapat klik link kat atas..aku korek punya korek, jumpa gak akaun facebook budak ni,nama pun dah bertukar....klik SINI)


makin menyampah aku tengok muka dia ni..yuksss!!!!!!!



troll 1

troll 2




Imy dan Emmelda nak suruh aku delete terus gambar diaorang??? WTF??
ingat tak wajah pintu ni?? korang yang pecah kan?so, kos ganti RM360..sapa mau bayar haaa??? aku dah rugi kamu semua faham tak??






1. PENYEWA RUMAH PENIPU, HATI-HATI DENGAN MEREKA INI #1 - PENGENALAN [klik]


2. PENYEWA RUMAH PENIPU, HATI-HATI DENGAN MEREKA INI #2 - NUR SHEKIN FRAZIER.


3. PENYEWA RUMAH PENIPU, HATI-HATI DENGAN MEREKA INI #3 - IMY EXXX BT XXXXHIM.



4
. PENYEWA RUMAH PENIPU, HATI-HATI DENGAN MEREKA INI #4 - ARE GIRL.

5.PENYEWA RUMAH PENIPU, HATI-HATI DENGAN MEREKA INI #5 - SEBELUM & SELEPAS PENCEROBOHAN.


6.PENYEWA RUMAH PENIPU, HATI-HATI DENGAN MEREKA INI #6 - TERKINI



www.gilerah.blogspot.com.my tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami.

11 comments:

Cik Syida said...

kte baca semua kisah ni, pelik bila semua tu bdk perempuan yang punya kerja

Derok said...

sekarang ni tak kira perempuan atau lelaki, semua sama aje, ada yang baik, ada yang tidak..semuanya bergantung pada attitude diri...kalau dah jenis manusia yg tidak bertanggungjawap macam dalam posting saya ni, memang susah la..ape pun tak boleh..

POP said...

dah baca semua crita tu...skit hati juga tgok,..kalau sy jdi tuan rumah pun , mengamuk juga ni...hrm..mcm2..

Derok said...

itu lah pasal..sakit ati ooo

Anonymous said...

tapi cara tuan blog ni emo lebih-lebih sangat...dah orang mintak maaf tu apa yang susah sangat nak maafkan....bukan salah dorang kut..lagi nak gelapkan masa depan dorang kenapa...bodo2...

Derok said...

@ Anon 14/3/13 5:14 PM -

HOTAK KO...KO TAK KENA, SENANG AR CAKAP..KENE TIPU IDUP2...BODOH LA KO NI..DAH LA COMMENT TAKDE AKAUN..ENTAH2 KO NI SALAH SORANG 3 EKOR MINAH2 NI KOT....PTUIIHH ATAS MUKA KO & DALAM MULUT KO BABI!!!!

Aku pun kena tipu said...

Salam, aku faham perasaan kena tipu ni, aku ni pun sewa rumah ngan kawan aku tapi kitorang bayar sama rata. Tetapi disebabkan nak berjimat kitorang pun carilah housemate untuk meringankan beban.Sebelum ni housemate yang menyewa dengan kitorang semua ok, tapi lepas tu dua kali berturut-turut kena tipu sebab lepas sewa sebulan dua diorang cabut lari masa kitorang kerja. Kali ketiga pada 27 Februari 2012 adalah dua orang minah ni datang nak sewa bilik tapi sebenarnya bila tengok diorang aku rasa macam tak sedap hati. Sorang tu nama dia Aiza badan gemuk pakai baju seksi ketat dan hidung dia macam hidung troll dalam citer merlin tu lagi sorang lagi nama dia Siti style macam minah rempit tapi gigi atas dia rongak (aku pun tak tau kenapa aku asik dok perati muka diorang time tu) tapi aku tetap berprasangka baik kat diorang ni sebab si Aiza tu bersungguh-sungguh nak menyewa. Tapi bila aku mintak no. i.c ngan deposit dia cakap esok dia bagi. Esoknya pukul 6.30 pagi lepas aku habis sembahyang subuh Aiza call kata nak masuk. Pukul 6.45 pagi Aiza sampai tapi dia kata baju dia kat keta kawan dia yang tengah on the way datang, aku pun suruh la dia duduk kat ruang tamu (time ni housemate aku dah pegi keja). Apartment aku tinggal ni dua tingkat, bilik air & bilik tidur kat atas. Kebetulan masa Aiza ni sampai aku tengah sibuk masukkan kain dalam mesin basuh kat tingkat bawah. Tiba-tiba Aiza kata dia macam nak period, nak pegi toilet atas nak check. Lepas beberapa minit tu Aiza turun cakap kat aku kawan dia dah sampai, dia nak turun nak gi amik baju. Aku pun tunggu la sampai pukul 9.00 pagi, hati aku dah rasa tak sedap ni aku gi check bilik aku rupanya dia dah curik RM400 ngan dua handphone aku (satu tu aku baru beli siot betul la). Memang nak menangis la time tu, nasib baik aku dah tukar tayar ngan road tax kotidak tak tau la mana nak korek duit. Lepas tu aku gi la buat report kat polis aku siap lukis lagi muka Aiza tu. 1 Mac 2012 tengah malam aku ngan housemate aku nampak diorang pindah masuk rumah kat blok sebelah. Mendidih betul tengok diorang tapi diorang perasan yang kitorang tengah skodeng dia. Kalau ikut hati nak je aku gi tangkap dia tapi masalahnya diorang tinggal dengan dua orang laki sorang melayu sorang lagi bangla. Aku ada bagitau polis no keta ngan motor honda itam WTD9957 yang diorang guna, yang aku pelik tu keta persona itam diorang WUT8584 ada stiker polis lagi. Diorang sewa rumah kat situ pun sebulan je lepas tu cabut. Aku faham polis pun banyak lagi kes besar nak diselesaikan tapi aku harap sangat diorang ni kena tangkap. Aku maafkan diorang tapi aku tak halalkan apa yang diorang curik tu sebab aku keja bagai nak rak. Aku rasa nak je tampal muka diorang kat setiap tiang lampu, public phone kat KL ni. Mintak maaf la sebab tulis panjang berjela ni sebab bila baca citer ko aku jadi sakit ati balik. Aku harap budak pompuan yang tipu ko tu dapat pembalasan secepat mungkin dari Allah.

Derok said...

@ Aku pun kena tipu -

Boleh tahan jugak citer ko ni...kalau ko nak "buat jahat", ko call je JAWI suruh serbu rumah dorang..dengan bangla pun dia boleh jadi..haha

kalau ko nak alamat pemilik kereta tu, aku boleh bagi..

orang kata, kalau nak cari penyewa rumah, carilah perempuan..sekarang ni,perempuan ke, lelaki ke, negro ke..semua sama je..dapat yang baik, ok la..kalau dapat yang macam lahanat ni...memang boleh ilang sabar..

Siti Hafizah said...

salam...besides ur house @ Damai Apartment, do u hav another house to let? like @ subang... coz im looking the house subang areas..

Derok said...

xde

mieya mie said...

hahaha .. kesian minah nie xpasal2 fames gegara habit yg buruk .... memalukan budak sabah.. tpi mukak minah nie mcm pena aQ nmpak ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Post Paling Popular Minggu Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...