Oct 28, 2013

MOHON SEBARKAN! FACEBOOK PEMBUNUH PEGAWAI AMBANK DIKESAN! Susulan kes pembunuhan pegawai operasi AmBank tempoh hari, pembunuh yang dikenali sebagai Ardi Hamza masih bebas dan dipercayai masih di negara Malaysia.

Facebook Ardi Hamza dengan akaun Ardi Ode Putra Katela dikesan dan jika dilihat dari kandungan Facebook suspek ini, ternyata lelaki ini berasal dari Indonesia dan rakan Facebook yang mencecah lebih 4,000 majoriti daripada negara jiran.

Gambar-gambar pembunuh pegawai AmBank ini kebanyakkan status Facebook suspek memang berasaskan negara asalnya, Indonesia dan status terakhir di Facebook suspek pada 21 Oktober 2013.

Kepada pembaca sekalian, marilah kita bantu pihak Polis sehingga tertangkapnya manusia yang tak berhati perut ni. Pada mereka yang cuba ingin mempolitikkan kes pembunuhan ini, hentikanlah sebab korang semua tak ada otak.

Inilah masanya gunakan Akta PCA terhadap penjenayah yang buta warna ni. Dan jangan cuba untuk mencabar pihak Polis. GR yakin Polis pasti dapat menangkap binatang ni. Tahniah GR ucapkan pada KDN kerana dengan serta merta MENAMATKAN LESEN syarikat security yang sebagai majikan kepada pembunuh.


GR kata: Mari kita cari sampai lubang cacing, jangan takut kalau terjumpa. Heret terus ke balai polis berdekatan.
sumber


Kami tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Post Paling Popular Minggu Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...