May 28, 2013

BAYI TERSEPIT DALAM PAIP KUMBAHAN DAN MASIH HIDUP DI BEIJING CHINA Anggota bomba di timur China telah menyelamatkan seorang bayi lelaki yang baru lahir ditinggalkan di dalam paip kumbahan di sebuah bangunan kediaman.

Bayi itu ditemui apabila penduduk mendengar bunyi tangisan bayi yang datang dari paip,

Anggota bomba terpaksa mengeluarkan paip dan membawanya ke hospital berhampiran, di mana doktor berhati-hati memotong di sekelilingnya untuk menyelamatkan bayi lelaki yang berada didalam paip tersebut.
RM170

RM160

TAPI.........HUBUNGI ZURA SEGERA!!

 


Ingin jadi pengedar di Perak, call Zura ok..;-)  


dilaporkan bayi itu telah selamat dan berada dalam keadaan stabil dan pihak polis sedang giat mencari ibu bapa bayi tersebut.

kejadian yang berlaku di bandar Jinhua, terletak di wilayah pantai kaya Zhejiang.

Terdapat banyak laporan oleh media China yang mendakwa bayi kerap ditinggalkan, selepas selamat dilahirkan ini kerana kebanyakan ibu muda di china tidak sedar bahawa mereka sedang hamil.

Masalah ini diburukkan lagi oleh kaedah-kaedah perancang keluarga yang ketat China yang meletakkan nilai yang lebih kepada kanak-kanak lelaki berbanding perempuan.

 

Kes ini telah dibincangkan secara meluas di China Twitter seperti perkhidmatan Sina Weibo kerana sifat grafik rakaman itu, dengan panggilan untuk ibu bapa untuk dikenakan hukuman berat.
Kami tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami. 
bayi masih hidup dalam paip di china
Bayi masih hidup walaupun dicampak dalam paip
Masih Hidup Walau Tersangkut Dalam Paip Tandas
bayi di china masih hidup dalam mangkuk tandas
bayi masih hidup dalam paip di china
Bayi dibuang dalam lubang tandas selamat
Gambar & Video Bayi DiBuang Dalam Lubang Tandas Di China
Bayi Di China Masih Hidup Dalam Mangkuk Tandas


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Post Paling Popular Minggu Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...